Nieuws, Acties & Exposities

aveda schoonheidsspecialiste rotterdam

July 14, 2017

Beschikbaarheid schoonheidssalon

Vanaf 5 augustus is Roxana weer terug van haar zwangerschapsverlof. Roxana en Melle staan klaar in onze spa op:

 

Dinsdag     11.00 – 19.00 uur

Woensdag 09.00 – 17.00 uur

Vrijdag       09.00 – 21.00 uur

Zaterdag    08.00 – 17.00 uur

 

Voor de kleine beauty behandelingen, zoals wimpers en wenkbrauwen kan je ook terecht op andere tijden bij de andere collega’s.

comfort zone rotterdam

July 13, 2017

Voor de vakantie

IK GA OP REIS EN NEEM MEE…

 

Tax Free shopping van [ comfort zone ] producten.

In Juli en Augustus zijn de [ comfort zone ] producten met 21% korting *.  Reden genoeg om langs te komen en deze fijne producten te kopen.

 

*uitgezonderd de sun soul producten (deze zijn met 10% korting)

sun soul

July 11, 2017

Zon bescherming

Vergeet in deze vakantie periode niet om de huid en het haar goed te beschermen tegen zon, zee en strand. Om je daarbij te helpen hebben we nu een mooie aanbieding.

We geven 10% korting op de sun care van Aveda en op de sun soul van [ comfort zone ] Tevens krijg je bij aankoop van 2 producten een mooie strandtas kado.

kapperapp500px-vrouw

June 15, 2017

Kapper App handig online afspreken

Wist je al dat we de mogelijkheid hebben om online een afspraak te boeken? Dit kan natuurlijk via de website, maar je kan nog makkelijker gratis de Kapper App downloaden

Je download eerst de app, open deze en zoek naar Christiaan Lifestyle Salon & Spa. Kies de gewenste behandeling en eventueel door wie je geholpen wil worden. Kies daarna een datum/tijd en bevestig meteen de afspraak.

Je ontvangt hiervan direct een e-mail. Annuleren van een reservering is mogelijk tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van de afspraak. Via de app ontvang je een reminder voor de afspraak in de vorm van een notificatie.

De volgende keer wanneer je de app opent kiest hij automatisch onze salon! Je eigen gegevens hoef je ook maar eenmalig in te vullen. Hieronder kan klikken om de Kapper App te downloaden.

Handig toch?

 google play logo      logo appstore

comfort zone travel kit

June 13, 2017

Handig voor op vakantie

[ comfort zone ] heeft hele handige travelbags voor de vakantie. Genoeg gezichts- en lichaamsverzorging voor een maand, in een handig tasje. De sets zijn ideaal voor de zomer vakantie en natuurlijk ook fijn om de producten uit te proberen. Ze zijn verkrijgbaar va € 25,95