Janine Bijlsma

eigenaresse, art director

Het is mijn passie om jonge gepassioneerde mensen op te leiden. Na 40 jaar in het vak doe ik dit nog steeds met heel veel plezier.

Adri van Lieshout

eigenaar, art director

Ik ben ‘nog maar’ ruim 50 jaar kapper en gelukkig al vanaf 5 juni 1981 jaar in Rotterdam. Het is mijn specialiteit om te luisteren naar de wensen van de klant betreffende het knippen en kleuren en deze te vertalen naar een kapsel dat bij de klant past. Mijn passie is het opleiden van medewerkers tot ondernemer. Ook vind ik het prettig om te mogen werken in een fijn team. Ik hoop dan ook nog zo lang mogelijk door te kunnen gaan met mijn vak.

Henriëtte Jansen

front desk manager

Ik ben bij Christiaan komen werken, toen het in maart 2008 uitbreidde en het Christiaan Lifestyle Salon en Spa werd. Ik ben verantwoordelijk voor de inkoop van producten. Het leukste vind ik om samen met ons geweldige team de klanten met een goed gevoel te laten vertrekken.

Brenda van den Boogert – Castenmiller

salonmanager

Ik werk sinds oktober 2008 bij Christiaan. Ik vind het heerlijk om dagelijks alles op rolletjes te laten verlopen en trainingen te organiseren. Het leukste aan het vak vind ik dat het zo divers is, ik kan bijvoorbeeld ook bijspringen om klanten te wassen en te drogen. De kapperswereld, de schoonheidssalon en de voeding maken het compleet. Ook het feit dat we met leuke collega’s werken en onze leuke klanten mogen verwennen vind ik heel leuk aan het vak.

Luciënne van Haaren

senior stylist, kleurspecialist

Ik werk vanaf december 1999 jaar bij Christiaan. Mijn specialiteit en passie zijn het knippen en kleuren. Dit vind ik dan ook het leukste aan het vak.

Chanice Janssens

top stylist, kleurspecialist, beauty stylist, visagie

Sinds oktober 2013 werk ik bij Christiaan. Kleuren is mijn specialiteit en het is mijn passie om een kapsel te creëren dat bij de klant past. Het leukste aan het vak vind ik de sociale contacten met mensen en iemand met kleine tips en tricks mooier maken.

Rajshree Dharmlal

top stylist, kleur specialist, beauty stylist, visagie, CND Shellac specialist

Na een stage van 2 jaar ben ik inmiddels vanaf januari 2012 bij Christiaan in dienst. Mijn specialiteiten zijn knippen, kleuren, visagie en het verzorgen en lakken van nagels. Ik vind het leuk om klanten tevreden de deur uit te kunnen laten gaan.

Jessica Rodrigues

stylist

Roxana Tuitman

senior beauty therapist, pedicure, voedingsdeskundige, CND Shellac specialist

Sinds juni 2010 werk ik bij Christiaan. Het is mijn specialiteit om gasten volledig te laten relaxen en hun onder te dompelen in een wereld waarin stress niet bestaat: “They may forget what you say or did, but they will always remember how you made them feel.” Mijn passie is het bezig zijn met voeding en gezondheid en hiermee anderen te inspireren om goed voor zichzelf te zorgen: “Beauty on the inside & outside.” Het leukste aan het vak vind ik de blijdschap en het ontspannen gevoel van de gasten wanneer ze de deur uitgaan. Ik ben degene die dat mogelijk gemaakt heeft.

Melle Muzea

beauty therapist,manicure, CND Shellac specialist

Ik werk vanaf 2015 bij Christiaan. Mijn specialiteit is het verzorgen van de huid en de handen. Het leukste aan dit vak vind ik de mooie resultaten die je ziet na een behandeling en de afwisseling in de behandelingen die ik doe.