« Terug

Nieuwsbrief januari 2020

nieuwsbrief-01-2020-1-christiaan-lifestyle-salon-en-spa.jpg07 jan

Om te beginnen wensen wij iedereen al het goeds voor 2020! Vooral in goede gezondheid, want daar gaat het toch vooral om. Het is een bewogen jaar geweest, zelfs Adri was in de lappenmand. We hebben ons best gedaan om alle klanten te kunnen helpen en dit is ook grotendeels gelukt. Nu we alles weer op de rails hebben, gaan we er voor in 2020. We hopen jullie binnenkort weer in de salon te mogen ontmoeten.

Nieuws vanuit ons team

We hebben wat wijzigingen gehad binnen ons team. Onze nieuwste collega is Debby, ze heeft al vele jaren allround ervaring in het kappersvak. We zijn daarom blij om haar binnen ons team te verwelkomen.
Ze is al een paar weken bij ons, maar wie haar nog niet heeft gezien. Ontmoet Debby hierChrysa is inmiddels ingeburgerd binnen ons team en in de spa. Ze heeft alle behandelingen helemaal onder de knie en heeft er zelfs nog een aantal aan toegevoegd. Heerlijke body treatments en massages van [ comfort zone ]. Dus reden genoeg om weer eens langs te komen.

Online afspreken

Zenz - Christiaan Lifestyle salon en Spa

Zenz Organic Products

Kennen jullie ons nieuwe favoriete merk al? Zenz is een professionele serie haarverzorgingsproducten van hoge kwaliteit, gebaseerd op natuurlijke en gecertificeerde biologische ingrediënten. Zenz organic staat voor een duurzame schoonheidsindustrie met respect voor klanten, medewerkers en het milieu. En ook wij staan daar al jaren voor. Lees meer over Zenz

[comfort zone] - Christiaan Lifestyle salon en Spa

Pedicure en manicure

Al onze pedicures en manicures krijgen een upgrade met de nieuwe Specialist producten van [ comfort zone ]. Deze bevatten o.a. een scrub, voetbad en hand mask. De toevoeging is ook los te boeken, een heerlijke hand en/of voetspa. Voortaan is nagels lakken niet meer inclusief (tenzij anders vermeld), maar los bij te boeken met een korting van 15%.

Spa - Christiaan Lifestyle salon en Spa

Spa

In onze spa hebben we een aantal nieuwe behandelingen. Met name heerlijke lichaamsbehandelingen en massages van [ comfort zone ] Tranquillity, de ideale behandeling bij stress en slapeloosheid en Himalyan Salt, deze zorgt voor geestelijke en lichamelijke vitaliteit. Body Active, voor mensen die regelmatig sporten en Body Strategist, deze vermindert de symptomen van cellulitis.


Ontmoet Debby - Christiaan Lifestyle salon en Spa
Ontmoet Debby, onze nieuwe collega

Ik werk sinds december bij Christiaan en heb al jaren ervaring als stylist in andere salons. Het leukste aan mijn werk vind ik dat je op heel veel verschillende manieren de klanten een super mooi en blij gevoel kan geven! Of dit nu is door een mooie kleuring, een fantastisch geknipte coupe of een heerlijke wasmassage. Daarom heb ik door de jaren heen een passie voor mensen en haar. Mijn werkdagen zijn donderdag, vrijdag en zaterdag.

Online afspreken


Prijzen - Christiaan Lifestyle salon en Spa

Prijzen

Wegens diverse toegenomen kosten zijn we genoodzaakt onze prijzen gemiddeld 2% te verhogen.

Vakanties

Tot slot alvast een aantal vakanties: 

Adri          6 t/m 11 januari
                22 t/m 29 februari
Luciënne   20 t/m 28 februari

Je kunt alvast een afspraak maken zodat je verzekert bent van mooi haar en een gezonde huid deze winter

« Terug

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief
Scroll naar boven