« Terug

We gaan sluiten

c503c9b2-63de-4f4b-847f-d9c1f311fe69.jpg23 mrt

Ondanks dat de kapsalons en de schoonheidssalons volgens de ANKO en de RIVM open kunnen blijven, voelt dit voor ons niet goed.
Met pijn in ons hart en voor ieders gezondheid hebben we besloten om onze verantwoordelijkheid te nemen en de salon in ieder geval tot 6 april te sluiten. Iedere dag is weer anders, dus hoe het precies gaat lopen weten we niet.
Het online boeken is daarom ook even niet mogelijk.

We snappen dat dit voor jullie lastig is, maar we blijven via mail en social media contact houden met jullie voor al jullie vragen en tips wat betreft jullie haar en huid. Ga in ieder geval niet zelf knippen of kleuren. Neem dan contact op en wij kijken hoe we jullie kunnen adviseren.

We hebben een heleboel fijne producten, ook in kleine verpakkingen, voor een heerlijk spa moment thuis. Voor deze en andere producten hoef je niet naar de webshops maar je kunt ze gewoon bij ons bestellen via de mail, antwoord apparaat of social media. We kunnen deze dan gratis opsturen of volgens afspraak brengen we het langs of kunnen jullie het ophalen. Zo blijven wij ook nog lekker bezig.
 
Zorg voor jezelf, elkaar en blijf gezond

« Terug

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief
Scroll naar boven