« Terug

Nog even geduld..

nog-even-geduld-nieuws-christiaankappers.jpg03 apr

Dankbaar

We zijn jullie heel dankbaar voor al jullie begrip, lieve e-mails, appjes, kaarten, social media berichten enz. Dat doet ons goed.
Fijn om te horen dat we al een aantal klanten blij hebben mogen maken met onze producten. En zelfs ook aan het kleuren zijn geweest, we zijn trots op jullie.

Helaas worden de huidige maatregelen nog verlengt t/m 28 april. Dit betekent dat onze deuren nog gesloten moeten blijven tot die tijd. Dit geldt natuurlijk alleen voor de behandelingen. Hebben jullie producten nodig, dan bezorgen wij deze graag voor jullie. Na een afspraak is ophalen in de salon ook mogelijk. Vergeet de webshops, maar #supportyourlocals. We kunnen jullie adviseren wat het beste is voor het langer wordende haar. Zelfs jullie kleur is eventueel mogelijk om te kopen (dit zal niet voor alle kleuringen gelden, maar dan zoeken we naar een andere oplossing). We leggen uit hoe dit te doen.
Ook cadeaubonnen zijn mogelijk om de bestellen, voor jezelf of om een ander die het verdient heeft te verrassen. We hebben een heleboel fijne producten, ook in kleine verpakkingen, voor een heerlijk spa moment thuis. Natuurlijk doen we bij iedere bestelling een travelsize Hand Relief.

Blijf ons volgen via de nieuwsbrief of de social media.

Bekijk onze producten

d0af2bf0-de64-458c-b0fd-a03314d8c0de.jpg

Zorg voor jezelf, elkaar en blijf gezond!

« Terug

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief
Scroll naar boven