« Terug

Hou vol

home-videoheader-achtergrond-ChristiaanLifestyle.jpg28 apr

We missen jullie. Het liefste bellen we jullie allemaal persoonlijk op, maar dat gaat helaas niet. 
Via mail, telefoon e.d. houden we contact. Voor het opsturen van producten, kleurkits en advies en sommige van jullie hebben we ook al in de salon gezien. 

Helaas worden de huidige maatregelen nog verlengt tot 20 mei. Dit was echt een grote domper voor ons. Dit betekent dat onze deuren nog gesloten moeten blijven tot die tijd. Wie een afspraak heeft staan, wij nemen contact op met jullie.
Dit geldt natuurlijk alleen voor de behandelingen. De salon is geopend voor advies en aanschaf van producten. We zijn er dinsdag t/m zaterdag van 10.00 -12.00 uur (komt een andere tijd beter uit, laat het even weten). Wil je de deur niet uit, dan kunnen we het ook bezorgen. Vergeet de webshops, maar #supportyourlocals  We kunnen jullie adviseren wat het beste is voor het langer wordende haar en huid. Zelfs jullie kleur is eventueel mogelijk om te kopen (dit zal niet voor alle kleuringen gelden, maar dan zoeken we naar een andere oplossing). We leggen uit hoe dit te doen. 
Ook kadobonnen zijn mogelijk om de bestellen, voor jezelf of om een ander die het verdient te verrassen. We hebben een heleboel fijne producten, ook in kleine verpakkingen, voor een heerlijk spa moment thuis. Wij kunnen deze ook bezorgen voor jullie. Volg ons via social media voor alle acties. Kom langs of informeer naar de mogelijkheden. Natuurlijk doen we bij iedere bestelling een travelsize Hand Relief.

Wij zijn ons in ieder geval al aan het voorbereiden op een 1.5 meter salon. We houden ons daarbij aan de richtlijnen van het RIVM. Dit zal ook invloed hebben op het rooster, maar daarover later meer.

Als er nog meer is wat we voor jullie kunnen betekenen, dan horen we dat graag.

Neem contact met ons op

« Terug

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief
Scroll naar boven