« Terug

DE DEUREN GAAN WEER OPEN

christiaan gaat weer open.jpg08 mei

Wat waren we blij verrast om te horen dat we vanaf maandag ons geliefde beroep weer uit mogen oefenen. Dat is wat we het liefste doen.

Op dit moment zijn we druk om alle emails, voicemails, social media berichten en telefoontjes te beantwoorden. Het loopt storm en het systeem loopt soms vast. We willen jullie heel graag allemaal persoonlijk beantwoorden, alleen duurt dat even. Voel je vrij om ons gewoon te bellen om de afspraak in te plannen, als jullie ons nog niet gehoord hebben.

Online boeken is op dit moment niet mogelijk. Het inplannen van de afspraken is echt maatwerk. Als alles weer loopt, komt die mogelijkheid weer terug.
Het liefste helpen we jullie allemaal z.s.m. we vragen om begrip als het soms wat langer duurt voor je terecht kan. We houden ons natuurlijk aan de protocollen. Dat betekent dat we niet met teveel mensen tegelijk op de werkvloer mogen staan. Hierdoor hebben we de rooster ook wat aan moeten passen.

Natuurlijk nemen we de nodige hygiëne maatregelen. Mondkapjes zijn niet verplicht. Wel zullen we ze gebruiken bij de spa behandelingen. Wanneer je het prettiger vindt dat wij er wel een dragen, zullen we dat doen.

ROOSTER

Adri: maandag t/m zaterdag
Luciënne: woensdag t/m vrijdag
Jessica: dinsdag, vrijdag, zaterdag
Cheyenne: dinsdag t/m zaterdag
Debby: woensdag t/m zaterdag
Bo: dins-, woens-, vrij- en zaterdag
Chrysa: woensdag t/m zaterdag

We zijn lange dagen open, maar de uren zijn per medewerker anders.

foto 1.jpg

Het gaat soms wat anders dan anders, maar wat niet is veranderd is de sfeer!

Blijf gezond en tot snel.

foto2.jpg

« Terug

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief
Scroll naar boven