« Terug

Wat is het een bijzonder jaar

wat-is-een-bijzonder-nieuws-christiaan.jpg17 dec

Onze laatste nieuwsbrief in dit bijzondere jaar. 2020 was een jaar om nooit meer te vergeten. Met de Feestdagen voor de deur moeten we helaas toch weer de deuren sluiten. Mooi haar en een mooie huid en nagels kunnen we jullie helaas niet meer bieden. Met iedereen die een afspraak heeft staan, nemen we contact op.

Voor vragen of een DIY kleurkit kan je ons mailen of bellen, we blijven gewoon bereikbaar.

Caring is giving

Wil je iemand bedanken, of wil je iemand verwennen tijdens de feestdagen? Enjoy the joy of gifting met de Gift Collection van [ comfort zone ]. Het ideale cadeau voor een Beauty Lover! Of verwen jezelf. De boxes zijn C02 neutraal en van 100% gerecycled papier.

Comfort Zone - Nieuws

De liefde zit in het cadeau

Cadeaus van haarverzorging tot zelfverzorging, met pure bloemen- en plantenaroma's, gemaakt vol betekenis en voor dit moment. Geschenken die voor jou en het milieu zorgen. De boxes zijn van 100% gerecycled papier.De liefde zit in het cadeau

558e21f3-f3a6-4512-94aa-54c5f06de503.jpg

shop Aveda online

Natuurlijk is er de mogelijkheid om zelf een box samenstellen, waarna wij het met liefde mooi inpakken en er een cadeau voor je bij doen. Onze producten en cadeaubonnen zijn gewoon te bestellen en kunnen we bezorgen of langsbrengen. We hebben cadeaubonnen van elk gewenst bedrag en naar keus te besteden in de salon, spa of voor producten. Deze kunnen we ook per mail versturen.

In deze onzekere en moeilijke tijden hebben we besloten om onze prijzen voor 2021 niet te verhogen. Rest ons om iedereen veel succes en vooral een gezond 2021 te wensen. Maak er ondanks alles mooie dagen van. Zorg goed voor elkaar en blijf gezond. Via social media houden we jullie op de hoogte.

Liefs team Christiaan

« Terug

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief
Scroll naar boven