« Terug

Kennismaking met onze nieuwe huid- en vitaliteitscoach Sabine Clasing

Christiaan_Blog2Foto2.jpg20 apr

Met de komst van Sabine heeft Christiaan een specialist op het gebied van huidverbetering toegevoegd aan het team. Sinds oktober 2020 is zij werkzaam in het spa gedeelte van de salon: “Mijn jarenlange ervaring in wellness-, huidverbeterende- en anti-aging behandelingen biedt klanten een gepersonaliseerde treatment die binnen en buiten samenbrengt.”

“Mensen hebben behoefte aan persoonlijk contact en echte aandacht, waardoor ze zich meer verbonden voelen en minder gestrest”

Dieper dan de huid

Hoe groot die ervaring precies is? Meer dan 30 jaar. Sabine’s moeder was schoonheidsspecialiste en vanuit daar groeide ook haar passie voor wat ze noemt geluksmomenten: “Met mijn kuurbehandelingen bezorg ik klanten een geluksmoment. Ze zien en voelen dat hun huid aan het verbeteren is, waardoor iemand echt gaat stralen van binnenuit.” Sabine studeerde onder andere orthomoleculaire geneeskunde en reisde naar Italië voor de ins en outs van bindweefselmassages: “Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in de huid en wat eronder zit. Het is een fascinerend onderwerp en ik mag elke dag bezig zijn met mijn passie.”

Christiaan_Blog2Foto1.jpg

Stress smelt weg

Tijdens haar behandelingen werkt Sabine met onder andere foton licht, acupressure en aromatherapie: “Ik wil graag alles aanpakken, niet alleen de oppervlakkige huid. Daarin spelen voedings- en lifestyle adviezen ook een rol. De belangrijke vraag die ik iemand kan stellen is: ‘waar heb je behoefte aan?’. Samen komen we tot een gepersonaliseerde behandeling.” Alle behandelingen zijn gericht op ontspanning en huidverbetering. Sabine ontvangt veel gestreste mensen in de salon: “Ik wil de verbinding herstellen en de stress verminderen. Als je lekker in je vel zit, dan zie je dat terug in de huid. De technieken in combinatie met de natuurlijke producten van [ comfort zone ] zorgen voor totale ontspanning. Zelfs midden in de stad.”

Cirkel rond bij Christiaan

Volgens Sabine wordt de branche alleen maar meer gespecialiseerd: “Mensen verlangen naar echte aandacht en me-time. Zeker tijdens de coronapandemie is de vraag naar verbinding en ontspanning groot. Klanten komen ook anders binnen, want ze hebben de behandelingen en de beleving eromheen gemist. Inmiddels hebben we een groot aanbod binnen Christiaan en blijven we als team nadenken over arrangementen en aanvullende diensten. Ik kwam zelf al bij Christiaan voor de kapper en nu ik er mijn eigen behandelingen geef, is de cirkel rond.”

Ook een behandeling door Sabine? Neem contact op

« Terug

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief
Scroll naar boven