« Terug

Natuurlijk mooier

Christaan-HF_08934.jpg29 okt

Ken jij de spa van Christiaan Lifestyle Salon & Spa al? Schoonheidsspecialiste Sabine (op de afbeelding in het midden) vertelt je graag wat we hier zoal doen. En dat is een hele hoop!

Lange termijn relatie

“Vorig jaar ben ik als schoonheidsspecialiste in de spa van Christiaan Lifestyle Salon & Spa komen werken. En niet voor even, maar voor de langere termijn. Iemands schoonheidsspecialiste ben je namelijk in mijn ogen niet voor de korte termijn. Je bouwt een band op met mensen. Dat is juist het mooie eraan. En dat wil ik dus hier bij Christiaan Lifestyle Salon & Spa ook opbouwen. 

Het fijne is dat ik merk dat klanten hier ook behoefte aan hebben. Ze zeggen vaak dat ik meer ben dan een schoonheidsspecialist. Ergens klopt dat ook wel, want ik heb een achtergrond in orthomoleculaire geneeskunde en natuurgeneeskunde. Moeilijke termen voor eigenlijk iets heel simpels: dat schoonheid voor een belangrijk deel van binnenuit komt. 

Al die kennis neem ik mee in mijn vak. Hier bij Christiaan Lifestyle Salon & Spa help ik mensen met allerlei soorten huidbehandelingen, hoofdhuidmassages, peelings en lichttherapie. Ook bindweefselmassages doe ik. Daarvoor heb ik in Italië een opleiding gevolgd. Iedere afspraak kijk ik opnieuw wat er nodig is om de huid te verbeteren. Daarom ben ik ook blij met het huidanalyse-apparaat dat we hier sinds kort gebruiken. Hierdoor kan ik mensen nog gerichter helpen met de best passende behandeling en productadvies.”

Maatwerk behandeling

“Daarnaast kan ik door mijn vele jaren van ervaring vaak aan een huid al zien of er ook een onderliggend probleem speelt. Slecht slapen, last van je darmen, verkeerde voeding, spanning in je schouders en pijn in je nek. Uiteindelijk uit het zich in je gelaat en je huid. Ik merk aan mijn klanten dat ze het fijn vinden als ik dit in de behandeling meeneem. Door de maatwerk behandeling gaan ze zich ook van binnenuit lekkerder voelen en dat vertaalt zich weer in een mooiere huid en frissere uitstraling. En dat allemaal op een natuurlijke manier. Dat vind ik zo mooi. Natuurlijk mooier, dat is mijn streven.” 

Betekenisvol werk

“Ik vind dit vak echt prachtig. Als vierjarige al trouwens. Toen stond ik bij mijn moeder, ook schoonheidsspecialiste, al mee te kijken. En nog steeds leer ik bij. Ik volg continu opleidingen en trainingen om de nieuwste technieken te leren. Zo sloot ik deze zomer een 1e-jaars opleiding natuurgeneeskundig klinisch aromatherapeut af. In december ga ik verder met cosmetische gezichtsaccupunctuur. 

Het gaat me niet alleen om de techniek. Vooral het feit dat ik veel voor anderen kan betekenen, maakt me blij. ‘Beauty is about being comfortable in you own skin.’ Daar zorg ik graag voor.”« Terug

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief
Scroll naar boven