• hairstyling-christiaan-lifestyle-salon-en-spa.png

Hairstyling

Onze haarstylisten werken op vijf verschillende niveaus: Junior Stylist, Stylist, Top Stylist, Senior Stylist en Art Director. De behandelprijzen variëren op basis van de training en ervaring van de desbetreffende haarstylist. Welk niveau je ook kiest, wij zorgen voor een ultieme beauty experience bij ons in de salon. 

In een persoonlijk adviesgesprek met onze stylist kijken we samen welke stijl het beste bij je past en welke behandeling het haar en huid op dat moment nodig hebben. Kom heerlijk tot rust in de massagestoelen bij de wasbak, om vervolgens te kunnen genieten van de behandeling.

Maak een afspraak Bekijk de prijzen

Intensief verzorgende behandelingen

Een gezonde hoofdhuid vormt de basis voor gezond en mooi haar. Aveda, Zenz en Authentic Beauty Concept hebben verschillende revitaliserende, herstellende en holistische behandelingen ontwikkeld voor de hoofdhuid en het haar.

Deze intensieve behandeling bestaat uit een combinatie van zachte aanrakingen en aroma therapeutische oliën die ervoor zorgen dat de hoofdhuid weer in balans komt. Het haar is gezonder, glanst en voelt zijdezacht aan.

Lees meer over Aveda
  • intensieve-verzorging-hairstyling-christiaan-lifestyle-salon-en-spa.png
  • kleurbehandelingen-hairstyling-christiaan-lifestyle-salon-en-spa.png

Kleurbehandelingen

Met jarenlange ervaring is Christiaan expert in professionele haarkleuringen. Ontdek onze haarkleuringen op basis van de kracht van planten. Full Spectrum Color van Aveda bestaat voor 96% uit natuurlijke bestanddelen.

Verzorgende plantenoliën, zoals organische zonnebloem, castor of jojoba-olie, beschermen het haar tijdens de behandeling en zorgen voor een gezonde glanzende kleur.

Ga voor een levendige warme tint of juist een natuurlijk bruin, blond of rood. Informeer bij één van onze haarstylisten en ontvang vrijblijvend advies. Ook een henna behandeling behoort tot de mogelijkheden. Henna is een 100% natuurlijke en biologische haarverf en zorgt voor een natuurlijke kleuring van het haar.

Gelijk een afspraak maken?

Scroll naar boven