• hairstyling-christiaan-lifestyle-salon-en-spa.jpg

Hairstyling

Onze haarstylisten werken op vijf verschillende niveaus: Junior Stylist, Stylist, Top Stylist, Senior Stylist en Art Director. De behandelprijzen variëren in samenhang met hun training en ervaring. Welk niveau je ook kiest, je kunt ervan verzekerd zijn dat je tevreden de salon verlaat.

In een persoonlijk consult kijken we samen welke stijl het beste bij je past en welke behandeling het haar en huid op dat moment nodig hebben. Kom tot rust in de massagestoelen bij de wasbak om vervolgens te kunnen genieten van de behandeling.

Maak een afspraak Bekijk de prijzen

Intensief verzorgende behandelingen

Een gezonde hoofdhuid vormt de basis voor gezond en mooi haar. Aveda heeft verschillende revitaliserende behandelingen ontwikkeld.

Met een combinatie van aanrakingen en aroma therapeutische oliën zorgen wij met het team van Christiaan ervoor dat de hoofdhuid weer in balans komt. Hierdoor wordt het haar gezonder, glanzender en voelt het zijdezacht aan.

Lees meer over Aveda
  • intensieve-verzorging-hairstyling-christiaan-lifestyle-salon-en-spa.jpg
  • kleurbehandelingen-hairstyling-christiaan-lifestyle-salon-en-spa.jpg

Kleurbehandelingen

Met jarenlange ervaring is Christiaan expert in professionele haarkleuringen. Ontdek onze haarkleuringen op basis van de kracht van planten. Full Spectrum Color van Aveda bestaat voor 96% uit natuurlijke bestanddelen. 

Verzorgende plantenoliën, zoals organische zonnebloem, castor of jojoba-olie, beschermen het haar tijdens de behandeling en zorgen voor een gezonde glanzende kleur. 

Ga voor een levendige warme tint of juist een natuurlijk bruin, blond of rood. Informeer ernaar bij een van onze haarstylisten. Ook een henna behandeling behoort tot de mogelijkheden.

Gelijk een afspraak maken?

Scroll naar boven