• lichaamsbehandelingen-christiaan-lifestyle-salon-en-spa.png

Lichaamsbehandelingen

Tijdens een persoonlijk gesprek met onze Beauty Therapist bespreek je jouw wensen. De behandelingen werken zowel verkwikkend als verzorgend en bestaan onder andere uit een exfoliatie, pakking en een massage. De verschillende massagetechnieken in combinatie met de natuurlijke producten [ comfort zone ] zorgen voor een ontspannende, stimulerende of juist verstevigende lichaamsbehandeling bij ons in de salon. 

Ben je een fanatiek sporter? Of zoek je naar een gerichte lichaamsbehandeling voor het verminderen van de symptomen van cellulitis? Vraag dan naar onze Body Active massage treatment of Body Strategist Thermogenic behandeling. Wij helpen jouw doelstellingen te behalen.

Maak een afspraak Bekijk de prijzen

Massages

Bij Christiaan bieden wij diverse massages aan en gaan we vooraf in gesprek voor de best passende behandeling. Op basis van persoonlijke voorkeur of bestaande lichamelijke klachten wordt een behandeling samengesteld.

Verschillende massagetechnieken worden gebruikt om de spanning in het lichaam te verminderen en de geest te kalmeren. Geef je lichamelijke vitaliteit een boost en ga stress te lijf met bijvoorbeeld onze Himalaya Salt massage of Tranquillity Pro Sleep massage. 

Meer over [ comfort zone ]

  • massages-lichaamsbehandelingen-christiaan-lifestyle-salon-en-spa.jpg.png

Gelijk een afspraak maken?

Scroll naar boven