Team

janine-team-christiaan-lifestyle-salon-en-spa.png

Janine Bijlsma

Eigenaresse & Art Director

Het is mijn passie om jonge gepassioneerde mensen op te leiden. Na 40 jaar in het vak doe ik dit nog steeds met heel veel plezier.

adri-team-christiaan-lifestyle-salon-en-spa.png

Adri van Lieshout

Eigenaar & Art Director

Ik ben ‘nog maar’ ruim 50 jaar kapper en gelukkig al vanaf 5 juni 1981 in Rotterdam. Het is mijn specialiteit om te luisteren naar de wensen van de klant betreffende het knippen en kleuren en deze te vertalen naar een kapsel dat bij de klant past. Mijn passie is het opleiden van medewerkers tot ondernemer. Ook vind ik het prettig om te mogen werken in een fijn team. Ik hoop dan ook nog zo lang mogelijk door te kunnen gaan met mijn vak.

lucienne-team-christiaan-lifestyle-salon-en-spa.png

Luciënne van Haaren

Senior Stylist & Color Specialist

Ik werk vanaf december 1999 bij Christiaan. Mijn specialiteit en passie zijn het knippen en kleuren. Dit vind ik dan ook het leukste aan het vak.

jessica-team-christiaan-lifestyle-salon-en-spa.png

Jessica Rodrigues 

Top Stylist & Beauty Stylist

Na jarenlange ervaring elders, werk ik sinds november 2015 bij Christiaan. Mijn specialiteit is het knippen en kleuren van de klanten. Het leukste aan het vak vind ik dat ik iedereen een goed gevoel kan geven, dit doe ik graag door middel van de vele treatments die we bieden. Deze zijn goed voor het haar en de hoofdhuid en zijn er ook om de klanten te laten ontspannen.

cheyenne-team-christiaan-lifestyle-salon-en-spa.png

Cheyenne de Bruin

Top Stylist, Colorist & CND Specialist

Ik werk sinds mei 2017 bij Christiaan. Het leukste aan mijn werk vind ik om de klanten een passend advies te geven en ze zo stralend en blij de deur uit te kunnen laten gaan. Dat is ook mijn passie want, ‘wat bij je past maakt je mooi’.

debby-team-christiaan-lifestyle-salon-en-spa.png

Debby Noslin

Stylist

Ik werk sinds december bij Christiaan en heb al jaren ervaring als stylist in andere salons. Het leukste aan mijn werk vind ik dat je op heel veel verschillende manieren de klanten een super mooi en blij gevoel kan geven! Of dit nu is door een mooie kleuring, een fantastisch geknipte coupe of een heerlijke wasmassage. Daarom heb ik door de jaren heen een passie voor mensen en haar. 

bo-team-christiaan-lifestyle-salon-en-spa.png

Bo Cornelissen

Junior Stylist & Visagist

Ik werk sinds maart 2019 bij Christiaan. Hiervoor heb ik de visagie opleiding bij Mieke Petit gevolgd. Mijn specialiteit is dan ook visagie. Het is mijn passie om mensen mooi te maken, vandaar mijn keuze om ook het kappersvak onder de knie te krijgen. Het leukste aan het vak vind ik om klanten een goed gevoel en een fijne ervaring te geven.

Sabine - Team

Sabine Clasing

Huid- en vitaliteitscoach

Ik werk het liefst met zo natuurlijk mogelijke producten en ben er van overtuigd dat schoonheid van binnenuit komt. Zo geef ik wellness-, huidverbeterende- en anti-agingbehandelingen. Ik geef ook voedings- en lifestyleadviezen en ik vind het leuk om wellnessdagen en workshops te organiseren. Verder werk ik met licht en fotonlaser en doe ik vitaal scans. Samen kijken we wat nodig is voor jouw huid, zoals: huidvitaliteit, mentale, emotionele of spirituele vitaliteit. Zo bepalen we voor jou de beste behandeling. Mijn anti-agingehandelingen hebben bredere aanpak dan alleen een verzorgende crème. Zo werk ik o.a. met fotonlicht, acupressuur en met aromatherapie. Ik zal altijd combinaties maken voor het beste resultaat.

henriette-team-christiaan-lifestyle-salon-en-spa.png

Henriëtte Jansen

Front Desk Manager

Ik ben bij Christiaan komen werken, toen het in maart 2008 uitbreidde en het Christiaan Lifestyle Salon en Spa werd. Ik ben verantwoordelijk voor de inkoop van producten. Het leukste vind ik om samen met ons geweldige team de klanten met een goed gevoel te laten vertrekken.

brenda-team-christiaan-lifestyle-salon-en-spa.png

Brenda van den Boogert – Castenmiller

Salon Manager

Ik werk sinds oktober 2008 bij Christiaan. Ik vind het heerlijk om dagelijks alles op rolletjes te laten verlopen en trainingen te organiseren. Het leukste aan het vak vind ik dat het zo divers is, ik kan bijvoorbeeld ook bijspringen om klanten te wassen en te drogen. De kapperswereld, de schoonheidssalon en de voeding maken het compleet. Ook het feit dat we met leuke collega’s werken en onze leuke klanten mogen verwennen vind ik heel leuk aan het vak.

Gelijk een afspraak maken?

Scroll naar boven